right-arrowsignsmail

Besök vår monter på Trä & Teknik

Kagon ställer som vanligt ut på Trä och Teknik, i mitten av Sawtec street,  med monternummer B05:09. Denna mässa ställer vi ut skärande verktyg, vi har byggt ihop en bevattningsenhet, vi kommer visa med vårt styrsystem prolog 3 och sen kommer Gary ifrån Stenner för att prata bandsågar.
Varmt välkomna till oss så kan vi mingla över god dryck och tilltugg.

Vi bygger upp en bevattningsenhet med allt ifrån bottenventil till spridare. Vi håller också en demo av vårat nya system prolog 3 som representerar det senaste inom styrsystem av bevattningsanläggningar.

Inom skärande så har vi vår specialist Anna som pratar om Kagons koncept och hur man får en bra och kostnadseffektiv hantering av sina skärande verktyg.

Vi visar också några nya produkter där vi byggt en liten bevattningsenhet som går hela vägen ifrån bottenventil till spridare. Så kom förbi oss för att titta på hur man kan göra smarta lösningar och diskutera bevattning.

Vi har också Gary ifrån Stenner bandsågar. Stenner har ibland dem pålitligaste bandsågarna på marknaden där det finns många runt om i landet. Kagon är återförsäljare och visar produktutbudet tillsammans med Gary.

Hämta din kostnadsfria biljett:

<--Tillbaka