right-arrowsignsmail

Sacpro AB

http://sacpro.se/

Vi är otroligt nöjda med Kagon som helhetsleverantör

När Fredrik Sterner, vd på Sacpro, berättar om Kagon är det särskilt två saker som han vill framhålla:

– Speciellt nöjda är vi med leveranssäkerheten och den support vi får. Dessutom är personkemin jättebra, framförallt med vår kontaktperson Stefan.
Samarbetet mellan Sacpro och Kagon startade 2012 och fördjupades året därpå.
– Mellan 2013 och 2015 fördubblades våra inköp från Kagon och sedan 2015 fram till idag, 2017, har vi säkert fördubblat den siffran en gång till, berättar Fredrik.

Anledningen till att Sacpro har valt Kagon som sin huvudleverantör av komponenter, både till produktionen och till produktutvecklingen, handlar om att Kagons kontaktperson Stefan har fått möjlighet att avsätta mycket tid till att fördjupa sig i Sacpros produkter och hur de fungerar och används i samband med installationsarbeten.

– Han är tekniskt kunnig, stöttande och han vet vad han pratar om. Han förstår vår verksamhet och föreslår komponenter som säkerhetsställer våra produkters kvalité och livslängd. Allt detta sparar så klart en massa tid och energi för oss.
Fredrik berättar att Kagon även har minskat kostnader för Sacpro genom att på eget initiativ söka efter komponenter hos olika leverantörer, vilket resulterat i ett lägre inköpspris.

– Vi vill växa tillsammans med våra samarbetspartners och vi känner att Kagon har samma mål. De löser problem och skapar möjligheter åt oss, vilket ger oss ett tryggt och långsiktigt samarbete där vi stöttar varandra.

Verkyg och system för rörinfodring

Vi tillverkar verktyg och system för rörinfodring. Sactools är vårt egna varumärke med verktyg som är optimerade för arbete inomhus i trängre utrymmen, och Sacpipe är vårt kompletta system för relining.